Höst!!!!

Jag har altid älskat hösten. Nu börjar sommaren komma till sitt slut här. (Bor på andra sidan jorden btw) och jag kan inte längta mer efter hösten. Dessvärre är inte hösten lika mysig här som hemma i Sverige. Här är det oftast sommar-vinter man har knappt ngn höst. Har redan shoppat min nya höstgarderob. Men jakten på de perfekta vardagsstövlarna börjat....

Kommentarer
Postat av: Bagarn

Nä men GUUUUD va trevligt att få va först med att kommentera denna prunkande stickande-i-ögonen-rosa blogg såhär mitt i natten thailändsk tid. Hoppas den håller längre än ditt tålamod med allt annat som man (läs du) ger sig (dig) in på. Plus mer snurr på kommentarena, men det tar tid att bli välbesökt...så jag manar dig att ha det där som kanske fattas dig ibland; just det, tålamod. Kanske ändrar du bloggfärg (om det går) till månadsskiftet? Det e inte så inne med rosa till hösten som du vet. Eller kör du denna på norra halvklotet? Hursomhelst, den som lever får se.
Och snälla, HÅLL I PENGARNA! Det kommer en sommar snart med, med stormsteg. Det blir lite snett i år: Sommar, snabbhöst, förvinter, sommar, vinter, dieciocho, och sen väntan på sommar igen. En lång sådan. I övrigt hoppas jag på disciplin kombinerat med skoj och framgång fram tills dess.

Vad sägs om en allt för hård kanelbulle? Det ska iaf bli kul att försöka lyckas med dem en gång för alla. Nå?

2007-03-04 @ 20:21:35

Skriv dina tankar här:

Namn:
Gl?m mig ej!

Mailadress? Min är [email protected]: (publiceras ej)

Din blogg?:

What's on your mind cutiepie?:

Trackback